• yazar arkadaşımız saint martin başlık açamadığı için benden rica etti.
    başlığın da doğrusu; depremde yıkılan binanın arsa payını oğlunun kız arkadaşına satan müteahhit olacaktı ama başlık sınırına takıldı.

    saint martin'in sözlüğe taşıdığı ( #163970276 ) birgün'ün haberi ve mağdurların da belirttiği üzere;

    kahramanmaraş 12 şubat ilçesi'nde, 6 bloklu palmiye sitesinin müteahhiti ali babaoğlu hakkında depremden 6 gün sonra yakalama ve yurt dışı yasağı verilmiş. kendisi hala tutuklanmamıştır. dosyada henüz herhangi bir tutuklama yoktur. 6 bloklu palmiye sitesinin a-b-c bloğu yıkılmıştır. belediyeden alınan yapı ruhsatı 110 m2 iken yapı 250 m2 yapılmıştır. hazır beton kullanılmamıştır.

    150 kişinin öldüğü 3 kişinin 14 aydır kayıp olduğu palmiye sitesinde, geçen iki haftada müteahhit bulunan arsa payını oğlunun kız arkadaşına satmıştır. ve halen ticari faaliyetlerine devam etmektedir. savcılık geride kalan acılı evlatların mal varlığını kaçıracak uyarısını dinlememiştir ve tedbir talebini kabul etmemiştir.

    https://www.birgun.net/…ri-varken-arsa-satti-521931

    çok ilginç değil mi?
    inşa ettiğin sitede 150 kişi ölsün, hem elini kolunu sallaya sallaya gez, hem de daha üzerine mağdurlardan mal kaçırmaya çalış.

    nereden baksanız vicdansızlık.
  • (bkz: ali babaoğlu)
    denen kişidir. inanılmaz bir adaletsizlik yaşıyoruz bu dönemde. 150 kişinin ölümüne sebep olan kişi serbestçe gezebiliyor, tapuda işlem yapabiliyor.
  • 100 binden fazla insan öldü ve hiç kimse sorumlu tutulmadı. şimdi de geride kalanların malları yağmalanıyor. depremden sonra yandaşların ellerini ovuşturduklarına eminim. siyasal islam işte budur. uyanın artık!
  • gündemde tutulması gereken başlık. insan hayatı ülkemizde ne ucuz, çok acı.
  • umarım en azından buradan birilerinin dikkatini çeker bu başlık ve gerekeni yaparlar.
  • (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
    bu kadarı da olmaz denen her şey, sürekli oluyor. işin garip tarafı buna artık alışılmış olması.
    umarım, bu kadar insanın hakkı yerde kalmaz.
  • suçun cezasız kaldığı, yapanın yanına kar kaldığı, adaletsiz devrin tadını çıkaran sorumsuz müteahhit müsveddesi. tv'de canlı yayında yargılanması gereken adam hala ticaretine devam ediyor.
  • başlığın açılmasını rica eden yazar benim. ben bu mağdur insanlarla gönül bağı kurdum. çünkü ben bu sitede arama kurtarma operasyonunda bulundum. sayısız cenaze çıkardım. artık sadece sevdiklerinin cenazesini tek parça bekleyen insanları gördüm. o cenazeler öyle hale gelmişti ki, emin olun hiç bir insan bu şekilde ölmeyi hak etmiyor dostlar. desteğiniz kıymetli.
  • rezilliğin kim bilir kaçıncı daniskası, acılı ailelerin ciğerine saplanan bir hançer. o hançeri tutan dev bir el...

    abv. milyonuncu kez tiksindim şerrinizden, şerefsizliğinizden
  • 6 şubat depremi ile alakalı hemen hemen her gün duyduğumuz skandallardan biri.

    hani ölülere sahip cikamazdiniz bari dirilerin hakkını koruyun di mi.
hesabın var mı? giriş yap