• oğlunun tam 6 kez hıza dayanamayıp düşmesine rağmen zorla koşu bandına bindiren ve sonucunda öldüren babadır.

    çocuk kalp ve karaciğer yetmezliğinden, nefes darlığından dünyadan göç etmiş. çocuk "babasının çok şişman olduğunu söylediği." yönünde ifade vermiş ölmeden önce.

    ulan ne adamlar baba olamaz, ne piskopatlar da çovuğuna böyle zulmeder işte. hayat.

    kaynak
  • psikopat.
    inanılır gibi değil, çocuğu öldürecek kadar uğraşmak nedir acaba?!
    böyle ruh hastalarının çocuğu oluyor da çok isteyenlerin olmuyor ya gerçekten çok can sıkıcı..
  • başlığın hatalı olduğunu düşündüğüm entry. çocuk babası tarafından çeşitli sebeplerle zorlanmış doğru ancak koşu bandından dolayı ölmemiş çocuk.

    kaynağın sonunda da dediği gibi: an initial autopsy revealed corey's cause of death as blunt force injuries with cardiac and liver contusions, acute inflammation, and sepsis.

    büyük olasılık bu çocuk şiddete de maruz kalmış ve baba şiddeti yüzünden ölmüş görünüyor.

    eşiyle boşandığını düşünüyorum çünkü bir anne bu olanlara seyirci kalmaz, kalamaz.
    böyle psikopatların bir an önce ya uyutulması ya da ömür boyu hapse mahkum edilmesi lazım. kendi çocuğuna bunu yapan, başkalarına neler yapar...
  • psikolojisi bozuk bir beyinsiz biri yüzünden ölmüş 6 yaşında ki çocuk. çok üzücü bir durum. insan kendi evladına nasıl böyle birşey yapabilir aklım almıyor.

    video'da bile düşen çocuğunun kafasını dişliyor ve onu alenen koşmazsan sana yapacaklarımı anla der gibi.
  • ne istedin el kadar çocuktan be amına kodumu frankeştaynı.. senin ben insanlığını sikiyim.. egolarının amına koyayım orospu çocuğu.. sabah sabah nefret doldum amk piçi yüzünden..
  • kafayı spor ve vücut gelişimi ile bozan kimselerde gerçekten de belirgin bir zeka geriliği oluyor. siz hiç orasından burasıdan kas fışkıran, aynada kan ter içinde kaslarına bakan entelektüel birini gördüğünüz mü ben görmedim. bakın bu kimseler zombi gibi, başka hiçbir şey hakkında bilgileri yok, algı düzeyleri düşük, hareketleri konuşmaları yavaş ve donuk, sosyal çevreleri neredeyse kendisinin kopyası insanlar.

    bu adam oğlunun ölümüne sebep olsa bile yaptığı şeyin yanlış olduğunu düşünmediğine eminim.
hesabın var mı? giriş yap