• abartı gelebilir, çünkü kişi kendinden bilir işi... gümbür gümbür gidiyorsun trol.avi
  • itibardan tasarruf olmaz diyerekten sarayda altın musluk kullananların küçümseyeceği, gayet normal olan mutfaktır.
  • yorumlara saldıranların troll değil, ciddi muhalif güruh olduğunu anlamış olsaydı şu an saray mutfağında pr yapıyor olabilirdi.

    edit: oyumu rte nin karşısında kim varsa veririm kk da olabilir başkası da olabilir; bu onu yeterli bulduğum anlamına gelmez. sağ da olsa sol da olsa bu ülkede biat kültürü kazılı gibi; işte bu nedenle türkiye hep 'geleceği parlak bir ülke' olarak kalacaktır...
  • bu adam birakin turkiyeyi norvec'e bile fazla. umarim hak ettigin yere gelirsin reix.

    edit: haram yememis, benim vergimle gucunu kullanarak zenginlesmemis, oglunu askere gondermis vatana hizmet ettirmis, kardesine mama vermemis trollerin elinde soytari olsa dahi mudahale etmemis, insan secmemis kimseyi ayirmamis bunlarin hepsi bu ulkeye fazla. siken yaranir.
  • az önce izleyip ilgimi çektiği için kılıçdaroğlu başlığına yazmıştım fikrimi ama şimdi başka bir şey diyeceğim. başkan saat 12'yi geçti dediğinde masadaki çaya baktım. aklımda da çay içmek vardı bu saatte. başkan içiyorsa ben niye içmiyorum dedim ama çayı koymadım kalkıp. şimdi tekrar izleyince çay koymaya karar verdim. yarın tatil, otururum 4'e kadar gerekirse..
  • haram yemeyen insan için sıradan olan bir mutfak görselidir.
  • ne kadar mütevazı ya, çok güzel helal olsun eşine
  • "kılıçdaroğlu liderlik yapamıyor... e haklılar" kısmı kesilip milyonlarca orospuçocuğu hesapta paylaşılacak olan videonun geçtiği mütevazi türk aile mutfağı.
  • altın varakları, altın muslukları, ejder meyvelerini göremediğimiz mutfaktır. iyi bir siyasetçi olamamış olabilir, zira bugünlerde bizim ülkemizde iyi bir siyasetçi olmak için altınlar içinde yaşarken, 586 koruma ile gittiğin evde dolaptan çıkarılan siniler üzerinde iftar açma gösterileri yapmak gerekirdi. oysa kılıçdaroğlu, tıpkı merkel gibi, rutte gibi görev adamı. siyaseti kendini zengin etmek için değil, ülkesi için yapıyor. olması gereken siyasetçi modeli bu şekildedir. bizim ülkemizde arzu edildiği gibi ağzından köpükler saçarak, bel altı vurarak siyaset yapan siyasetçi olmadığından da muhalifler tarafından sürekli yerden yere vuruluyor. oysa 1150 odanın hangisinde yemek piştiğinden bile haberi olmayanlar değildir milletin adamı. gerçek milletin adamı, lavabonun yanında bulaşık deterjanı bulunan, eski dolaplı bir mutfağı olan bir adamdır.
hesabın var mı? giriş yap