28 entry daha
  • elde ettiği başarı haber sitelerince çarptırılan kişi.

    internette yaptığım araştırmalar sonucu 31.05.2011 tarihine ait meb.gov.tr uzantılı bir kaynak buldum. haber içeriğinde şöyle cümleler barındırıyor.

    -almanya'nın mannheim eyaletinde bir hayır vakfının düzenlediği ve geliri tamammen engellilere bırakılan yarışmada birinci oldu.

    - "almanya'da yaşayan kuzenimin aracılığıyla söz konusu yarışmaya katılmaya karar verdim. yarışmaya dünya'nın her tarafından benim gibi yarışmacılar katılıyor idi. ancak ben kendi zekama ve çizdiğim resimin içereceği mesaja güvendiğim için yarışmada derece elde edeceğimi biliyordum. yarışmanın kuralı gereği herhangi bir derece elde edildiği taktirde kazanılan para ödülü engellilerin tedavisi ve ihtiyaçlarının karşılanması için bağışlanmış olacaktı. bende bunu peşinen kabul ettim ve yarışma sonunda bağış milyoneri oldum. olsun bu da çok güzel bir duygu."

    yani buradan anlıyoruz ki, 300 bin kişinin katıldığı bir vakıfın düzenlediği yarışmada, birincilik elde etmiş ki büyük bir başarı bence de, tebrik ederim kendisini. ödül engellilere bağışlanacakmış, afrika'ya falan gittiği yok.

    bu da yarışmayı kazandığı resim:
    http://kiziltepe.meb.gov.tr/…nadolulisesi/mezo0.jpg

    kaynak: http://kiziltepe.meb.gov.tr/…ticle.php?storyid=1335

    edit: ben de kazandığına inanmışım.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap