1128 entry daha
  • son seçimde iktidardan fazla oy almış resmi ana muhalefet fiili iktidar partisi chp de çıkmış diyor ki asgari ücrete üç ayda bir zam yapılsın. ülkenin iktidarı ekonominin içinden geçti tamam da muhalefeti de buysa biz ölmüşüz bitmişiz. bu iki partinin oy oranı son seçimde %72. buna iktidar ortağı mhp'yi de katarsak %81. bu inanılmaz bir oy oranı. biri ekonomiyi bozdu diğeri iktidar olmak istemiyor öteki iktidara gelse de ekonomiyi düzeltemeyecek çok açık. ben buna en güzel günlerimin üç melun adamı sendromu demeye başladım.

    yeniden diyorum akp chp ve mhp'den kurtulmadığımız sürece aç kalmaya mahkumuz. her gün sonrakinden daha iyi gündü diyeceğiz. bu üç parti adı konulmamış tek bir parti aslında. oy verenin de hiçbir şeyden şikayet etmeye hakkı yoktur. bunun dışında kalan partilerden hiçbirinin de ekonomiyi düzeltmeye yönelik bir programı falan yok. yani var da mastar ekleriyle örülü, yok sayılır.

    özür dileriz mehmet akif, allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdıracak anlaşılan. üstat bir de "zira bu sefer uyku ölümdür uyanılmaz." demişti ve biz o uykudayız.
165 entry daha
hesabın var mı? giriş yap