• 3 ay önce nişanımız oldu ve 4 ay sonraki düğünümüz için hazırlaklarımızı yapmaya başladık. ev eşyaları, mobilyalar derken sıra maalesef bu süpürgeye geldi. fiyatı bütçemi inanılmaz zorlayacak. ki ona verilen paraya farklı eşyalar alıp paramı daha efektif kullanabilirim diye düşünüyorum. çünkü gerçekten maddi anlamda çok zorlanıyorum.

    bu arada kız arkadaşımın babası sinop annesi çorumlu. biz de yatak odası alma adeti yok dediler. tamam dedim. annesi sağolsun çatal bıçak takımı almış ama 1 tane tatlı kaşığı eksik diye uyguna vermişler. olsun dedim. neyse konudan uzaklaşmayayım. kız arkadaşım tutturdu dyson süpürge. maddi olarak çok zorlandığımı anlattım. muadil bir şeyler baksak olmaz mı dedim ama suratı düştü. şaka olsun yüzü gülsün diye kızım kablolu alalım ben senin için kablosunu uzatırım bütün evi tek seferde gezersin al sana kablosuz süpürge deyince anaam bu bi köpürdü.

    vay efendim paran yoksa ne diye bu işlere giriyorsun, gamze'nin götü boklu kocası ilhan bile almış. gamze dediği de teyzesinin kızı. dedim kızım param kalmadı evlenelim borcumuz harcımız bitsin alıcam dedim. hıı bok alırsın deyip telefonu suratıma kapattı. akşama kadar belki 20 defa aradım ama açmadı. annesini aradım durumu anlattım. o da sağolsun dinledi beni ama kızım haklı oğlum dedi. herkesin evinde dyson var dedi. düşününce hak verdim kadına.

    kredi kartımda limit kalmadı. kredi çeksem aşırı fazla geri ödemem oluyor. işyerinden avans alacak yüzüm kalmadı. babamın emekli maaşının yarısı evlilik için çektiğimiz krediye gidiyor. annem de nişanlımı başından beri hiç istemediği için bu süreçte hiç yardım etmedi. neyse nişanlımla buluşup durumu anlattım yüzüğü çıkarıp masaya koydu ve bitti bu iş dedi.

    inanın ne yapacağımı bilmiyorum.

    evdekilere anlattım annem hemen nişanda takılan altınları sordu. benim hayatım kaymış senin dediğine bak dedim. şunu anladım ki bu dünyada yalnızım. ne yaparsam tek başına yapacağım ve ne yapıp edip dyson'ı alıp yuvamı kurucam. en kötü 3 ay sonra kredi kartımda yer açılır öyle alırım. kimseye de evlerinde dyson yokmuş dedirtmem
  • geçmiş olsun çabuk yırtmışsın müebbet hapisten.
  • dyson kyson ona.

    belki düğünde takılırdı. dayısındaaan dyson
  • seni anan kadir gecesi doğurmuş
  • verilmiş sadakan varmış. ne ballı insanlar var bu hayatta.
  • anadolu irfanıdır, halden anlamaz, bencil ve elalem ne der felsefesi üzerine kuruludur.
  • "evdekilere anlattım annem hemen nişanda takılan altınları sordu. benim hayatım kaymış senin dediğine bak dedim."

    valla eğer troll.avi değilse hayatın kaymamış, tam tersine hayatın kurtulmuş. ayrıldığın nişanlına nişan için takılan altınları da sormuyorsan ayrıca malsın ve tam bu kafada bir kızı hakediyorsun yazar kardeşim. hemen evlenin, ama asla çocuk yapmayın, üremeyin emi.
    peşin peşin tanım da yapayım, 18 yaşındaki ergen kafasında bir yazar tarafından ortaya atılan iddia.
  • "gözün dyson" diyerek uğurlayabilirsin ex nişanlını.

    (bkz: serin hikaye birader)
  • şükretmek lazım.

    allah kurtarmış.
  • ciddi mi kara mizah mı anlayamadım
hesabın var mı? giriş yap