hesabın var mı? giriş yap

  • amerika'da okurken loto falan tutturduğunu düşündüğüm kişi. gerçek değerinden daha ucuza, 2.5 milyon dolara gemi almış. tesadüfe bakınız ki gemiyi satan amca da geçenlerde dubai şeyhi ile ortaklaşa levent iett garajını 705 milyon dolara almış. siz bana bakmayın benim içim fesat.

  • dunyanin en iyi gecislerine sahip filmdir. sahneden sahneye gecisler ayri, tavirdan tavira gecisler ayri bir masaldir. koltugunda dogrulursun, hassiktir bakalim ne olcak derken birden muhabbetin kahramanlari 180 derece tavir degistirirler. uzlasiyorlarsa zitlasirlar, kavga ediyorlarsa uzlasirlar.
    bir film bu kadar mu gorsel, bu kadar mi sasirtici, bu kadar mi orgazm ettirici olur. her sinemadan sinema oldugu icin zevk alan insanin izlemesi gereken bir basyapittir novecento.

  • 12 yıldır bu yönetimi çekmenin tek güzel yanı, 12 yıllık uzun bir süreci ardımızda bırakmış olmamız. . . banka kredimin son dönemine girmiş gibi hissediyorum.

    edit: 2018 olmuş ya, öde öde bi ömür bitmeyen kredi borcu gibi hissediyorum.

  • türkiye'de sadece 1 ilde(osmaniye) birinci olmuş bir parti olarak türkiye'de 14 ilde birinci olan hdp'ye sürekli nefret kusması şu güzel ortamı bozuyor. onu geçtim, hdp'nin meşruiyetini hdp ile aynı sayıda vekil çıkarmış bir partinin tartışıyor olması da komik. resmen 20 sene öncede kalmış parti hala. hayatımda gördüğüm en sağduyulu, en mesaj kaygılı seçim sonucu çıktı, halk olabilecek en güzel mesajlardan birini verdi, arada mhp'ye de kredisini verdi, rte bile bu sonucu okuyabildi, devlet bahçeli okuyamadı ya da okumak istemiyor.

  • a.k.p.sinin özeti olan açıklama. kafaları, vizyonları beton, daha on binlerce insan çadırda kalıyor, “evimiz iyi ki yıkıldı yav villa verdiniz” diye gevrek gevrek gülerek atıyor. hangi depremzede bu lafı eder be? midem bulandı ya biraz utanma olmaz mı insanda

  • bu tiplere acımayacaksın.
    hatta şu mübarek ramazan günü bir ekmeğe muhtaç kalsınlar inşallah diyeceksin.
    madem ihtiyacın yok aklının yayını silktiğim defol git de ihtiyacı olan bir gariban sebeplensin .

  • bu teyzemiz özelinde değil belki ama çoğunluğu için yıllarca “terörist” olarak adlandırıldık.

    yıllarca gençliğimizi, özgürlüğümüzü, bilimsel düşünceyi, hukuk üstünlüğünü yerle bir ettikten sonra buruk değil utanıyor olması muhtemeldir.