• müttefik olmalarında hiçbir sakınca görmemekle beraber katılmadığım açıklamadır. müslüman hintliler türk değildir, ural-altay koluna da dahil değildir.

    ha tıpkı çeçenler, boşnaklar, arnavutlar gibi müttefikimiz olmalarından gayet memnun kalırız o ayrı bir husus.

    edit: babür devletinin devamı deyip bir takım tipler cahillikle itham etmiş beni. doğrudur, babür devleti kurulduğunda mevcut resmi dil çağatay türkçesiydi. ne zamanki urduca resmi dil oldu, o vakit türk devleti olma yetisini yitirdi babür devleti. sonra da yıkıldı zaten.

    edit 2: başlık üzerime kaldı.
  • islam birliğinin yeniden kurulmasında kemik rol oynayacak ülke pakistandır bayrağı bile bizimkine benzemektedir
  • adamlar ne güzel her konuda kayıtsız şartsız destekliyor.
    yıllarca bayrağımız altında yaşayan bir sürü milletten bunun binde biri fayda görmedik
  • diriliş ertuğrul'un etkisidir o. youtube'da videoların altına yapılan yorumlara bakılırsa ağır uçmuşlar pakistanlı dostlarımız. olayın bir dizi olduğunu, oyuncuların rol yaptığını bile fark edemeyecek kadar üstelik. dizide rol yapan bir kadın oyuncunun ınstagramda bikinili fotoğrafına "ama halime bacı bu nasıl olur"diyecek kadar. bu tam olarak kötü bir durum değil aslında medyanın kitleler üzerinde kültürel ve siyasi etkilerinin olması bilinen bir gerçek. bizim de bir şekilde az da olsa etki saglayabiliyor olmamız sevindirici..bana kalırsa dost dosttur. kendilerine teşekkür ederim ama dostumun akıllı olması ayrıca tercihimdir.

    (bkz: astagfirullah halima baji)
  • şu fotoğrafa bakınca burnuma keskin bir paki kokusu geliyor. herhangi bir güzelleme yapmadan önce allah aşkına şu insanların yaşadığı şehirlere, yaşam tarzlarına ve temizlik alışkanlıklarına bakın. stratejik ortaklık olabilir ama tek millet vs. yok kardeş kalsın :)
  • bilmeyenler için hatırlatalım. milliyetçilik akımından önce millet kelimesi dini unsurlar için kullanılırdı. islam milleti, yahudi milleti gibi.
  • tipleri kayık ama olsun
  • türkiye'ye gizliden nükleer füzelere nasıl ulaştıklarının bilgisini versinler. boş kardeşlik olmaz. bu konuda elimizde ne kadar bilgi olursa o kadar iyi.
    dipçe: nükleer silahları tüm ülkeler kaldırsa ben de istemem. hatta ortadan yok olması iyi olur. fakat buna yanaşan yok. eee, coğrafyamız da malum. o yüzden caydırıcılık için askeri güç de çok önemli bizim için.
    edit: para toplama olayını mesaj olarak atmayın. biliyorum. kpss ve tarihe olan merakım sayesinde tarihi bilgim vardır az çok.
hesabın var mı? giriş yap