• yüreğine sağlık dedirten eylem.
  • doğruysa muazzam. iyi yapmıştır.

    edit: imla
  • iyi olmuştur homofobik hıyarlar izleyip sızlanıyordu
  • netflix’in ucretsiz bir uyeligi mi vardi? deneme suresini kaldirmistir. basligin acilma sekli de enteresan, baslik sahibinin de iyi somurdugunu dusundurdu bana
  • yıl olmuş 2020, hala kaynak vermeden başlık açanlar var. kaynak
    edit: kaynak düzeltildi.
  • iyi bir uygulama olan bir aylık ücretsiz kullanımın, müşteri çekmesinden ziyade bedava kullanılan bir platform haline dönüşmesi insanların problemi değil netflix'in sistem açığıdır, etik olup olmayışı tartışılır ama her durumda yolunacak kaz yerine konulan insanlar kapital dünyada sistemi keriz yerine koymaya çalışırsa geç de olsa bir şekilde engellenir. bu hamlenin, netflix'e para ödeyen kullanıcı sayısını arttıracağını pek zannetmiyorum, umarım bu yazıyı okurlar da bundan sonraki kullanıcı sayılarındaki değişimin değişimini paylaşırlar.

    edit: bana ölücü ithafında bulunan arkadaşa öncelikle okuduğunu anlamasını önererek, para ödemek istemesem kendisinin mağaradan çıkıp torrent diye bir platformdan haberdar olduktan sonra yeniden benimle iletişime geçmesini isterim. bilmişlik taslayarak vpn kullanırsın demekle olmuyor bu işler. bahsettiğim şey 'aa netflix diye bir şey var kerizler para ödüyormuş ben bedavaya da kullanabilirim' değil, insanların birçoğu ülkemizde açlık sınırında yaşarken ne olduğunu, nasıl bir hizmet verdiğini bilmediği bir şeye, kimine göre çok cuzi olsa da, para vereceğini düşünmüyorum.
    yarın whatsapp aylık kullanım ücretim 10 lira dese birçoğumuz o parayı öderiz, ama yeni çıkacak bir mesajlaşma uygulamasına, ki eminim ücretli uygulamalar vardır bunun gibi, kimse çıkarıp da para vermez. eğer hala da emek-emekçi, parasını verin benim param var öderim, ölücü gibi kelimeler kullanıyorsan da hatayı kendinde aramanı öneririm.

    edit 2: whatsapp ilk çıktığında ücretliymiş ve marifetmiş gibi ilk çıktığında(!) 0.99$ vererek almış aramızdan bir arkadaşımız, kendisini pazarlayamayan bir uygulamaya bu denli güvenip bu günlere gelmesine katkı sağladığı için kendisine plaket göndermek istiyorum. vermeye çalıştığım örneği çürüttüğü için ise kendisine lise münazaralarında kadro açalım öğretmen bir arkadaşımız da var ise.
  • torrent kullandığımdan beni etkilemeyen durum.
  • (bkz: netflix türkiye'nin deneme süresini kaldırması)
    yıl olmuş 2020 hala cümle kuramadan başlık açanlar var

    tanım: yerinde uygulamadır. vicdan sahibi olan insan zaten hırsızlık yapmaz. şahsen ben 3 sene önce 1 ay deneme süresi bittikten sonra kendimi borçlu hissedip ücretini ödeyerek kullanmaya başladım.
  • haklı bir karar zira biz her ay parasını öderken arkadaşımın her ay başka bir hesap açtığını öğrendim. beleşçilik de bir yere kadar
  • türkiye cumhuriyeti’nin sırtına yük lümpen kesim yüzünden olmuştur.
hesabın var mı? giriş yap