12039 entry daha
  • başlığı altında seri 2-2 iken “kazan ya da evine git” maçı oynandığını öğrendiğimiz kral. kyrie kendisinden sonra geçmişte neler yapmış bir bakalım:

    2018 : sakatlık nedeniyle playofflarda oynayamadı.

    2019 : takımı yarı finalde 4-1 yenildi, yani hiç kritik bir dönüş maçı yaşanmadı.

    2020 : apar topar nets e kaçıp yine sakatlandı ve playoff da oynamadı.

    2021 : durant ve harden ile superteam kurup yarı finalde şampiyona elendiler. burada 3-2 öndelerken seriyi kaybettiler. yani yine bir dönüş maçı oynamadı. zaten 7 maçın 4 ünde oynayabildi.

    2022 : ilk turda celtics e süpürüldüler. dönüş maçı olmadı.

    2023 : takımı playofflara kalamadı.

    şimdi burada 13/13 yaptığı maçlar nerede o aslan parçası bir açıklasın da görelim bakalım. kimse kimseyi yemesin, rakamlarla konuşurum.

    edit: tam da tahmin ettiği gibi, hater sexual ın bahsettiği 13 rakamının 10 tanesi kral ile beraberken geliyor. o maçlarda kralın performansını da çıkartıp yazarsa daha mantıklı bir tartışma olur. genel kariyerde kral için bu orana bakarsanız 41-13 şeklindedir. ne oldu şimdi 54 maçın 13 ünü kaybedince kyrie den kötü mü oldu?*

    tekrar ediyorum, 2019 da 4-1 elendiğiniz bir seride "win or go home" maçından bahsedemezsiniz. bunu söyleyebilmek için rakibinizin 3 maç kazanmış olması gerekir. bu sene ise 2-2 den 4-2 aldılar, nasıl bir kafa bu anlamak mümkün değil. eleman nefretinden düşünme yetisini kaybetmiş.

    öteki de curry ile playoff kıyaslaması yapmış. benim de yanıma ligin en iyi şutörlerini ve savunmacılarını verirseniz bir zahmet öne geçerim. klay-durant-draymond gibi adamların yanında love-smith-mozgov gibilerden bahsetmek abeste iştigaldir.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap