22549 entry daha
  • bana mesaj atan yazarlar olmuştu, "prizrak yaralandı mı?" şeklinde. bu konuda daha önce bir dedikodu olduğu için hiç önemsememiştim ama prizrak agamın bu başlığa yakın zamanda girdiği entry'yi görmemişim...

    arkadaşlar daha önce bu konuda bir çeşit "bilgi entry"si girmiştim. sovyet askeri terminolojisinde "300" yaralı demektir.

    eğer prizrak kardeşimiz sarhoşken filan sözlüğe gelmediyse (ki hiç zannetmiyorum) yaralanmış. benim de mesajlar ve sonrasında bu başlıktaki entry sayesinde haberim oldu, normalde başlık altındaki her entry'yi okumuyorum, özellikle bakınca fark ettim.

    ben kendisiyle en son cepheye tekrar gitmeden önce görüşmüştüm. şu an haber alamıyorum. kendisini daha yakından tanıyan, daha sağlıklı bilgi verebilecek birisi varsa paylaşır zaten. ben de kendisinden herhangi bir güncelleme almadığım veya kendisinin onayını almadığım sürece bilgi paylaşma taraftarı değilim. ama dediğim gibi paylaştığı şarkı çok net biçimde yaralandığının işareti.

    sözlüğe yazacak durumda olduğu için iyi olduğunu umut ediyorum. durum ciddi değilse zaten kendisi yakın zamanda aramıza katılacaktır. kendisi yazmak istemezse ve benimle paylaşırsa, izni olursa ben de yazarım.

    ama benim şu ana kadar olanlardan anladığım prizrak yaralı, bu kadarını biliyoruz.

    ***

    türkiye saatiyle 23 editi: kendisiyle görüşme fırsatım oldu. prizrak iyi durumda arkadaşlar. gerisiyle ilgili bir şey yazmak istemiyorum, gerekli görürse kendisi paylaşır. hayatta ve iyi durumda. endişeye mahal yok.
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap