• insanligin bu tip insanlarin yüzü suyu hürmetine ayakta durdugunun farkina varamayacak kalibrede insanlara da; buna dair bir bro$ür hazirlayip verecek olanlardir bunlar. öyle bir isyan yani, öylesine bir inat..
  • belki de nemrut'un hz. ibrahim'i attığı ateşe su taşıyan karınca gibi hissediyordur kendini.
  • bir alt küme olarak (bkz: vatanı entry girerek kurtarmak)
  • halkın okuma özürlü olduğu bir ülkede bröşür dağıtarak ne kadar faydasız bir iş yaptığını yıllardır göremeyen insanlardan biri.

    çok düşünmeye gerek yok, bak bakalım yazılı tarihimiz mi ön planda yoksa sözlü tarihimiz mi? yüzyıllarca bu halk yazmaya üşenmiş, okumaya üşenmiş, sen hala sömürüyü, emperyalizmi, abdyi broşürle, dergiyle, gazeteyle anlatmaya çalışıyorsun.

    kardeşim sokaklarda bağıracağına git okulunu bitir, en azından bir sınıf dolusu insanın hayatını değiştirebilecek bir öğretmen ol, bildiğin doğruları anlat.

    ama senin de ne için bağırdığın, neyi savunduğun, neyi desteklediğin belli değil ki. bir elinde marlboro, bir elinde broşür abdyi ya da çevreye zarar verenleri kötülüyorsun.

    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
  • - peder bizim bir zikrimiz var ancak bunu anlatamıyoruz bir türlü.
    - niye evladım?
    - çünkü, babalarımız televizyonları, gazeteleri aramış, bunları gösterirseniz kulağınızdan çeker, akşam yemeği vermeyiz diyolarmış.
    - e, o zaman düşünmeyin siz de çocuğum, ne yoruyorsunuz kendinizi, gidip tiramisu yapmayı öğrensenize.
    - ama peder biz keşkül yemek istiyoruz.
    - zıkkımın kökünü yiyin evladım.
    - allah belanı versin peder.
    - senin de evladım.
  • kafasında çok fikir barındıran ama bunları etrafa "bir şekilde" duyurmak yerine, kıçının üstüne oturup mtv seyreden insan modelinin bir kaç "tık" ötesi insan modeli.
  • (bkz: cenap optik)
hesabın var mı? giriş yap