• hakikaten irice bir yürek gerektiren eylem. bundan tiksinen adamın sevgiden ne anladığını merak ediyorum açıkçası. kadın olsun, erkek olsun fark etmez.

    bir yıl sonra: başlık başa kalmış... işbu entry uçup gidene cevab idi.
  • sevgi dolu bir yürek gerektiren eylem. bunu hijyen anlayışıyla yapamayanlara üzülüyorum açıkçası. kedi olsun, köpek olsun sevdikten sonra pek tabi ellerimizi yıkayabiliriz...
  • her gün yaptığım, yapan herkesi kendime yakın hissettiğim eylemdir bu. gün içinde sağda solda karşılaşıp tokalaştığın insanlardan daha fazla hastalık riski getirmez korkma. kendimi bildim bileli barınaklardaki, mahallemdeki bütün kedilerle köpeklerle aşırı laubali şekilde sevişiriz, bir kediyle yaşıyorum ama şu güne kadar hayvanlardan bulaşan herhangi bir hastalığa yakalanmadım.
  • bu eylemden sonra bulaşsa bulaşsa sevgi bulaşır, şefkat bulaşır.
  • her insanın kedi sevmediği gibi, her kedi de sevilmekten hoşlanmaz. önce elinizi uzatıp koklatmanız gerekir, eğer olumlu yanıt aldıysanız, bunu kedinin elinize kafa atmasından sürünmesinden anlarsınız, başının üstünü kulağının arkasını kaşıyın tatlı tatlı. sokak kedisi ev kedisi gibi pür-i pak olmadığından eliniz ballanabilir biraz, elinizi gözünüze ağzınıza sürmeden ilk fırsatta güzelce sabunlayın. tebrikler, sevgiye ihtiyaç duyan küçük bir canı mutlu ettiniz.
  • hep yaptığım.

    zaten hijyene dikkat ettiğimden gerekli malzemeler yanımdadır her zaman. hiç sorun etmem. severim mıncıklarım oooh. o da şımarır yuvarlanır sağa sola. su-kek artık ne varsa yediririm içiririm. totosuna hafif bi şaplak atar gönderirim.

    iğrenenlere de kafam girsin. biraz merhamet lan.
  • oyy ben severim onları. kedi köpek farketmez. olm sevildiklerini o dakika anlıyorlar. beni gören kedi benden önce davranıyor o gelip sürtünüyor artık o boyuttayım.

    ama öyle böyle sevmek değil böyle mıncıra mıncıra sevmek. çantamda mutlaka kraker olur beslerim filan. daha bu sabah yavru sokak köpeği için poğaça aldım havada kaptı filan dünyayı unutuyorum olm bildiğiniz gibi değil.

    koca plaza şıklık yarışında kırmızı halıyı aratmayan hatunlar salınıyorlar filan ben kedili sokak teyzesi gibi köpek seviyorum kedi mıncırıyorum çiçek seviyorum. dışarıdan nasıl gözüktüğüm de açıkçası hiç umurumda değil.
  • (bkz: sözlükçülerin aslında demek istedikleri)

    - "ulen sokak kedisini bile seviyorlar, benim başımı okşayan kimse yok. şu hayatta bir sokak kedisi kadar ilgi göremedim. ibneler sizi gelin biraz da beni sevip okşayın, çok zavallı bir haldeyim. "

    nitekim güzel eylemdir. kedi köpek farketmez, o hayvanların sevgiye ihtiyacı var. tıpkı bazı başka hayvanların da sevgiye ihtiyacı olduğu gibi.
  • çocukluğunda ''dokunma kedilere mikrop kaparsın'' uyarısnı işitmemiş veya bu uyarılara hiç bir zaman aldırış etmemiş insan evladıdır. sevilir.
  • en birinci hobim. sokakta her gördüğü kediye atlayan bir yapım var ve bugüne kadar bir kere bile aklıma gelmedi böyle bir şey allah allah. ben bir hayvana baktığımda, özellikle sokakta yaşayan hayvanlara nasıl ilgiye ve bakıma muhtaç oldukları dışında başka bir şey görmüyorum. hissettiğim tek şey insanların sanki kendileri bu dünyaya ait değillermiş gibi kendilerini doğadan ve bu hayvanlardan üstün görme hastalıklarının saçmalığı ve bu hayvanların içlerinde insanlardan çok daha büyük bir sevgi barındırdıkları. başka birileri de hijyensiz olduklarını düşünüyor. hayvansever bir insana da hayatında duyup duyabileceği en ilginç bakış açısı gibi geliyor doğal olarak bu durum.
hesabın var mı? giriş yap