• iyi yere düştüğünü gösterir. mektubuyla sözleriyle çatır çatır geçirmiştir birilerine vaktinde. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar işte. onur, vicdan gibi şeyler var şu hayatta. ilginç ve güzeller. bakın bir ara.
  • havuza düşmekten iyidir.
  • "yüksek" denilen kısım havuz medyası ise, onurlu düşüştür.
  • insanın bazen kaybederken kazanması durumunu en iyi özetleyen, onurlu şahsiyettir. popüler, bilindik kanallarda göz önünde olmayı başarı zanneden tek yönlü ve dar bakış açısına sahip bağnaz insanların karşısında dimdik durmayı başarabilmiştir. helal olsun kadınıdır. böyle bir dönemde kariyerde düşüş sayılabilecek durumlar haysiyette yükseliş demektir ki bunu zaten omurgasızlara izah edebilmek mümkün değildir.
  • yayın yaptıkları kuruluşların patronları ile alakalı durum.
    bunların patronları istediğin politikada yayın yap diyerek gazı verip sonra hükümetten fırçayı yedikten sonra bu arkadaşları ortada bırakmışlardır. doğan grubunda da benzer gelişmeler oldu geçmişte.
    çoğu gazeteci aynı durumu zaman zaman yaşamıştır.
    o çıkışları yaparken yarın patronum bir ihale için beni şutlar mı diye düşünmesi lazımdı yapacak birşey yok. hayat böyle.
  • öcalan'ın kadın, devrim vb. saçmalıklarını ezberlemeyi bile beceremeyip, iki kelimeyi biraraya getirmeyi başaramayan terörist kadınların "devrim, kadın, önder, devrim, önder, önder" diye saçmaladığı röportajlar yapmasına neden olmuş.

    bence başarılı...

    işin boktan tarafı daha iki kelime konuşamayan bi tiplerin yarın obür gün üstünde suni gübre paketlerinden yapılmış bomba ile seni beni kelimenini tam anlamıyla boktan bir şekilde gebertebilme potansiyeli mevcut.

    arada unutuluyor tekrar diyelim "bu hayvanları bize insan diye yutturamayacaksınız"...
  • darısı eski kankası cabas'ın başına.
  • iktidarı yalamadığı anlamına gelir. yalasa şuan ntv'de oğuz hakseverle çalışıyor iktidar yalaklarıyla beraber siyasetin nabzını tutuyordu.

    (bkz: siyasetin nabzı)
  • düşmesi derken? sen öyle san, ne düşmesi? imc tv'ye geçerek, kendini bağlayan zincirlerden kurtulmuştur. bu da düşüş değil, olsa olsa yükseliş sayılır.

    parasal olarak düşmesini kastediyorsan, zaten banu güven bu konuda bakış açısını daha önce ıspatlamıştı:
    ntv'nin bu kadar prestij kaybına yaşamadığı yıllarda, atv turkuvaz grubuna satılmıştı ve banu güven'e yönelik bir transfer teklifi gelmişti. güven, “atv eski atv olsa, teklifi kabul ederdim ama kanal sahip değiştirdi. kanalın yeni patronla birlikte yayın çizgisinin değişeceği yönünde yaygın bir kanaat var kamuoyunda... atv eski çizgisinde mi kalacak, yoksa yeni bir yola mı sapacak belli olmadan böyle bir teklife evet diyemem.” demişti.

    görüyoruz ki kula minnet eylemeden simit satıp onurlu yaşamayı seçmek banu güven için çok da zor değildir. dayatmaların, engellemelerin iktidar sansürünün ve otosansürün hala çok yoğun hissedildiği anaakım medyada çalışmaktansa, kendi onurunu yitirmeden rahatça hareket edebileceği bir mecrada çalışma tercihinden dolayı kendisini tebrik etmek gerek.

    (bkz: imc tv)
hesabın var mı? giriş yap