• ne oluyor lan denilen yazidir. once bulent arinc cikisi, sonra abdülkadir selvi nin gemiyi terk edisi. arindan ismet berkanin bu yazisi. lan valla saka maka kurtuluyoruz bunlardan be esteban.
  • hala ve ısrarla merak edilen sorunun cevabını vermemiştir.

    sen basın içinde görüntüler olduğunu ve bunu izlediğini iddia eden tek kişisin ismet berkan. bu hata değil. z.d'nin ifadelerine inandım demek belki hata sayılabilir. ama sen bir görüntü olduğundan bahsettin.

    burada tam olarak ne yapmaya çalıştığını açıklamadan hiçbir özürü geçerli olmaz.
  • suyu bulandırmaya çalışan birinin özür dilemesidir. nedenine gelince, yazıda gazeteciliğin gerektirdiği kontrolleri yapmadım diyerek yine okuru aptal yerine koymaktadır. olay gazeteciliğin gerektirdiklerini yapmamış olması değildir, açık açık izlemiş olduğu görüntülerin ilgili kişinin* beyanlarıyla örtüştüğünü söylemiştir ve "malesef doğru" demiştir atmış olduğu twitte. bu açık ve net olarak yalan söylemektir okura. görmediği bir şeyi görmüş gibi okura anlatmasıdır ki bunun ne gazetecilik etiğinde ne de başka bir meslek etiğinde yeri vardır.
  • tweetleri neden yazdığını açıklamadığı özür yazısı, ne yaptığını bile tam söylememiştir. okuyucularını ve takipçilerini üzdüğünden dolayı özür dilemektedir.

    (bkz: too late too little)
  • hürriyet okur temsilcisinin 23 mart'ta yazdığı yazı sonucu gelen özürdür.

    hürriyet okur temsilcisi mealen "ismet berkan'ın yarattığı durum hürriyet'e zarar verir hale geldi özür dilesin" demişti.
  • oğlum neler oluyor lan ? ismet berkan özür diliyor, abdülkadir selvi akşam tarafsız bölge'de sesini çıkaramıyor, akp'nin büyüsü bozuldu diyor.. arınçla gökçek birbirini yiyor, davutoğlu ortalarda yok.. gençler duyuyorsunuz di mi çatırtıları.. hadi bakalım, güzel şeyler olacak gibi..
  • yanlış özür. dilemesi gereken özür bu değil. zira kendisini bitiren şey "kaynağı doğrulamadan haber yapması" değil, -olmayan- görüntüleri kendisinin de izlediğini belirtmesiydi.
  • işlediği suçu silemeyecek yazı. biliyorum insan korkuyor. rüzgar tersine dönmeye başladı‚ özür dileyeyim de başıma bir iş gelmesin diyor. ben de diyorum ki:

    yalancısınız yargılanacaksınız
hesabın var mı? giriş yap