• (bkz: tolunay kafkasla ilk yarı sıfır keyfi)

    yine tutar mı lan?
  • en az 200 saint etienne taraftarının takımlarına destek olmak için karabük'e geldiği maç. adamlar uçak tutmuşlar. kendi imkanları ile gelecek olanlar bile varmış.

    karabükspor tarafında ise bilet satışları ilk gün için iyi gözüküyor. dün öğleden sonra satışa çıkan biletlerden 1250 adet civarında satılmış, 5000 adet kombine ve maç gününe kadar satılacak biletleri hesaba katarsak yeni karabükspor stadında ilk defa futbolcular full dolu tribünlere karşı maça çıkacaklar. belki de karabükspor ve karabükspor taraftarları için bir dönüm noktası.

    ayrıca ilk olarak karabükspor taraftar forumlarına gelen meraklı saint etienne taraftarları ve yapılan davet ile saint etienne forumlarına ziyarette bulunan karabükspor taraftarları arasında güzel bir diyalog başladı. her iki tarafta birbirleri merak ettikleri konularda; bilet fiyatlarından, taraftarların politik durumlarına kadar bir çok soru sordular.

    tüm bunlar göz önünde bulundurularak denilebilir ki; her yönüyle merak uyandıran bir karşılaşma. çok birşey istemiyoruz heralde, bir sıfır olsun bizim olsun.
  • tolunay kafkas'ın ipotek koyduğu skorla bitecektir.

    0-0
  • mevlüt erdinç'li sentetiyenin eli boş bir şekilde frenk ellerine dönmesini umduğum maç. aslında önemli olan, kendi sahamızda gol yemeyelim tabi ama kazanırsak da güzel olur, hatta bir klasik olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.

    sonuçta rakip lige iyi başladı, geçen sezonu da yanılmıyorsam 4. bitirmiştiler diye aklımda kalmış, evet iyi takım elbette filan ama rosenborg gibi bir tecrübeli takımı eledikten sonra bir üst seviyede bir sürpriz daha neden olmasın. tolunay hoca ve talebelerine başarılar. beşiktaş'ın arsenal eşleşmesi kadar zor ama gruplarda izlemek çok keyifli olabilir karabükspor'u.
  • (bkz: tolunay kafkas'la ilk yarı 0 qeyff)

    tüm servetinizi hiç düşünmeden yatırabileceğiniz maç.
  • karabükspor'a sonsuz başarılar dilediğim maç.
  • kimse yazmamış sanırım ama 20:00'da başlayacak ve trt spor'dan canlı yayınlanacak maç.

    edit: maç başladı trt3'de veriyorlar, ama o bozuk çıkıyor, trtspor'da da programda karabük maçı yazdığı halde yüzme şampiyonası var.

    internetten izlemek için trt'nin adresi: http://www.trt.net.tr/…fa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor
  • karabükspor açısından zor geçecek maç. umarım karabük rahat kazanır. 2-1 karabük galibiyetine 2 lira attım, inşallah şans getirir.

    yolun açık olsun karabükspor.
  • başlamasına dakikalar kalan maç.

    maçı trt spor veriyor ama rosenborg maçında olduğu gibi digiturk'te maç başlarken yayına giriyor. internet yayınında ise yorumcular maçı yorumluyor. aynı kalan iki farklı yayın yapıyor, çok enteresan gerçekten.
  • hala yayina gecilmemis mactir.
hesabın var mı? giriş yap