• yalancılığın dilinin, dininin, ırkının olmadığını gösteren çocuk. hadi kendisi küçüktür böyle bir kandırmaca dünya yaratmıştır belki. zaten tahminimce, önce facebook'tan küçük küçük başlamış başkalarının resimlerini kendine mal etmeye. sonradan ilçe milli eğitim müdürlüğündeki kelli felli adamlar bile ona inanınca işin dozunu arttırmış sanırım. kötü geçen bir üniversite sınava sonrasında ise, "neden bu özelliğimi kendi leyhime kullanmayayım?" demiş olabilir.

    normalde bu kadar saçma bir oxford hikayesine kimsenin inanmaması lazım. yani, aslında "faşist" olarak nitelendirilen ekşi sözlük yazarlarının tepkisi çok normal. ancak, "yoklukta çalışınca oxford'a bile gidilir" tarzı mucize haberlere atlama meraklısı basın işin içine girince, olaylar karıştı tabii...

    işin garibi, bunca yazıdan ve haberin gerçek olmadığı bir nevi kanıtlandıktan sonra bile, hurriyet.com hala baş sayfada "şeyhmus'un açıklaması"nı yayınlıyor ya, artık diyecek söz bulamıyorum.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21332031.asp
  • efsane bir sanatçı olabilmesi için gerekli olan entellektüel isme sahiptir.
  • "hayallerimin peşini bırakmayacağım. ben leonardo da vinci gibi tanınmak, picasso gibi tablolarında anlam aramak ve salvador dali gibi sürrealist olmak istiyorum." demiş.

    onu bunu bilmem de adam esaslı bir söz etmiş.
  • daha fazla vurulmaması gerektiğini düşündüğüm yaratıcı arkadaş. keşke yaratıcılığını resimde kullansaydı.
  • "şüphesiz ki" lerle büyümüş bir nesilden, inanmadan önce sorgulamayı beklemekle büyük bir hata yapılmakta olduğunu sayesinde bir kez daha öğrendiğimiz çocuk.

    hürriyet okuyucu yorumlarına bakıyorum. iyi kötü internet kullanabilen insanlar. okudukları -çoğu zaman onu da yapmadıkları- haberlere, bilgiye karşı tanrı kelamı muamelesi yapmalarını eğitim sistemiyle dayatılan bu kültüre borçluyuz sanırım. şimdi bu insanlar ve bundan çok çok daha beter durumda olanlar oy kullanma hakkına sahip ve bu ülkenin geleceğiyle ilgili kararların alınmasında katkıda bulunuyorlar.

    ilgili bir yazı: http://www.sanatalemi.net/kose_yazi.asp?id=6653
  • varolduğuna ihtimal vermediğim kişi.

    tyler durden gibi ama tam değil: birisi sanırım geniş kapsamlı bir sazan.avi projesi gerekleştirmiş. yani, varolmayan birine atfedeceğim alakasız tarzlarda resimleri bütün tutarsızlıklarına rağmen nasıl sanatdiye yuttururum, medya ne kadar buna düşer, inci sözlük'ün televizyon insanlarına habire inci dedirtmesi gibi bir şey yapabilir miyim falan gibi kaygılarla yola çıkmış bir kişi / kişiler var ortada bence.

    yani, başkasının resmi için "ben yaptım" demek türü bir shtekarlık, aslında bir çeşit "alt kategori sahtekarlık" oluyor bu durumda. çünkü aslında o iddiada bulunan kişi bile yok.
  • youtube'da da ben yaptım diye yayınladığı videolar var ve muhtemelen onlar da çalıntı:

    http://www.youtube.com/user/seyhmuskino/videos

    kime aittir bilemiyorum tabi, bi araştıran çıkarsa aydınlanırız.
  • kendisi müthiş bir artisttir. sanatçıdır.. ben de bir heykel çalışmamı buradan kendisine armağan etmek istiyorum:

    http://newsimg.bbc.co.uk/…/_45909582_badartists.jpg
  • 2012 yılının en büyük palavrasına imza atmıştır.

    izmirli de olsa yine aynı şeyleri yazardım ama izmirli olsa bu kadar baştacı edilmeyecekti.
  • yazık lan.
    allahın unuttuğu şehirden kurtulup hayatını kurtarmak için ayağının dibine gelen şansı kaybetmiş adam.
    ilerde bir gün hayat ona iyi davranmazsa bunun hıncını seneler sonra annesinden çıkarmasa bari.
hesabın var mı? giriş yap