• yazık lan.
    allahın unuttuğu şehirden kurtulup hayatını kurtarmak için ayağının dibine gelen şansı kaybetmiş adam.
    ilerde bir gün hayat ona iyi davranmazsa bunun hıncını seneler sonra annesinden çıkarmasa bari.
  • bu vatandaş henüz bir çocuk. kendine başka bir dünya yaratmış ve buna inanmış olabilir. şizofren olabilir yahu. bu resimleri taklit bile edebiliyorsa, vardır bir yeteneği. hatta bu resimleri bulabilmesi bile enteresan. ama abicim bakın, ilçe milli eğitim müdürü falan kabul etmiş adamı. öğretmenleri adamın yanına geçip fotoğraf çektirmiş. gazeteler hiç düşünmeden haber yapmış. sorun burada. sorun şeyhmusta değil, onun çalıntı işler yaptığını göremeyen 'büyük'lerinde.
  • almanya'da filmi çekilmiş. rtl'de 'schehmuss, jetzt im kino' şeklinde anonsu yapılıyordu en son.

    (bkz: bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir)
  • gerçekte yetenekli bir ressam olmasa bile palavra ve çalma yeteneği ile türkiye'de iyi bir reklamcı olabilecek kişi.
  • çocuktur. suçlu da o değil onu şişirenlerdir.

    vay aq vay... çocuk gerçekten yetenekli değil diye zil takıp oynayacaksanız lan. ne kürtlüğünü ne bdp'liğini ne kaçak elektriğiniz bırakmışsınız. bu kadar da alçalmayın lan. acıdım vallahi.

    adı üstünde çocuk. yalan söylemiştir.medya şişirmiştir,taklit yapmıştır, çalmıştır. aklına gelen her bişeyi yapmıştır. her yerde yapılabilirdi bu. içinizdeki kürt nefretinizi kusmanızın sebebi mi lan bunlar?
  • işin kötüsü, bu çocuk ileride büyüyecek ve iş güç sahibi olmaya çalışacak. bana geldi mesela, çaylak bey dedi iş istiyorum. peki dedim, görüştüm. ondan sonra girdim adını ve sıçtı. iş bulamaz bu çocuk.

    zamanın ötelerine not: olm bu çocuğa iş verin lan. çok dürüst olmayabilir ama yetenekli en azından. çocuğun suçu değil, basının suçu ve de milli eğitimin. senin, benim, onun, bunun, şunun... trajedi bu trajedi. insanlara bi şans vermek lazım.
  • haberi hurriyet.com un anasayfasından gitmiştir. ama linki hala canlıdır. götüm götüm kaybettirecekler haberi.

    kendisi siyasete atılmalıdır. nedeni zaten bellidir.
  • hirsiz tekka$. unlu resimleri calip altina kendi imzasini atip ben yaptim diye yalan soyleyen, sahtekar. daha hala yolu acik olsun helal olsun bilmem ne deniyor hakkinda. ne helali ya musluman ise bu cocuk ki buyuk bir ihtimal oyledir, yatacak yeri yok bunun inancina gore. daha hala yok helal olsunlar bilmem neler.

    futbol yuzunden bi' emek hirsizi da emek hirsizi lafi dolaniyordu burada. asil emek hirsizi burda alemi yiyor o kadar da aciklama yapilmis link verilmis hala helal olsun deniyor. yalanini sahtekarligini olabildigince cok kisiye duyurmak lazim ki altindan kalkamasin bu yaptigi haysiyetsizlik yanina kar kalmasin.

    cok sinirliyim cok.

    imza: sanata ve sanatciya deger veren saygi duyan birisi, bloody serenade.
  • doğru mu yalan mı söylüyor bilemem ama kendisine teşekkürü bir borç bilirim. zira sayesinde rob gonsalves'i keşfettim.

    http://www.sapergalleries.com/gonsalves.html
  • saç stili çok güzeldir.

    ressam stayla.
hesabın var mı? giriş yap